Header Sfeerbeeld nazomer potten met stiften school begint

steun adv kwd

Volg ons op facebook

Kerstavond jaar A

Bouwstenen

Het adventsproject De Nieuwe Wereld wordt op kerstmorgen afgesloten. Voor de kerstochtendviering wordt er een kinderwoorddienst aangeboden.
Met Kerstmis zijn er ook vaak familievieringen in onze kerken. Kerstmis is er vaak een viering waarin veel meer kinderen dan anders de viering in de kerk meevieren. Voor deze familieviering met Kerstmis bieden we een aantal bouwstenen aan. Wie op internet zoekt vindt allerhande aanbod. Iets daarvan is door ons bij elkaar gezet.

Deze bouwstenen sluiten niet aan bij ons adventsproject. Er zijn in deze familievieringen meestal meer kinderen dan de kinderen die het adventsproject gevolgd hebben, die anders de aansluiting zouden missen. Het project wordt afgesloten in de kinderwoorddienst op kerstmorgen. 

kerstkinderviering

 

 

 

 

 

 

 

 

U vindt onder de bekende kopjes van deze site wat bouwstenen: Opening geeft een suggestie voor een welkom, onder Bijbel vindt u dit keer twee versies van het Kerstevangelie. De knop Gebed levert een paar gebeden; de knop Verwerking geeft een makkelijk uit te breiden kerstspel, bij de Extra's vindt u links naar goed materiaal en onder de knop Achtergrond staat een aantaltips om van een familieviering een echt feestelijke viering te maken.

We hopen u zo op weg te helpen naar een inspirerende kerstviering voor het hele gezin.